Kennismakingsgesprek

€75
 Duurtijd: 1u30-2u00


Gehoorzaamheid volwassen honden

Basis gehoorzaamheidsoefeningen aan huis. LET OP! Probleemgedrag wordt hier niet behandeld, dit is enkel voor gehoorzaamheidsoefening!

€25/u


Advies bij adoptie en raskeuze

€40/u


Gedragsbegeleiding

€55/u


Life- Coaching 


€45/u


Flying Disc Sport / Dog Frisbee 

Frisbee is geen spel maar een sport! Wij leren de correcte manier aan. Let op dit is een zeer explosieve sport! *20€/hond/les. +- 15min

LET OP! : De eerste les wordt er geleerd hoe te werk te gaan dus de eerste les is €40!

€20/les*

Alle verplaatsingen worden gerekend aan een tarief van €0.45/gereden km. Kleine ondernemingen zijn onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belastingen. Btw niet toepasselijk

NIEUW ! De Pootjeskaart

Dag Allemaal ! Nieuw bij ons is deze pootjeskaart. Elke sessie/afspraak die wij doen komt er een stempeltje bij op Uw kaart. Bij 5 stempels krijgt u een kleine attentie, bij een volle kaart krijgt U 50% korting op de volgende sessie! 

*Niet cumuleerbaar met andere kortingen, packs of promoties

Puppy Basic

Exclusief verplaatsing

- 6 lessen voor een goede basis op eigen locatie
- Traject van 3 maanden met onbeperkt support op afstand: Skype, GSM, email, messenger 


- Nieuw! Te betalen met maandelijkse facturen zonder meerprijs

€275 

Puppy Premium

Exclusief verplaatsing 

- 10lessen voor een goede basis op eigen locatie met hogere afwerkingsgraad

-  Welkomstgeschenk (puppy box)

- Traject van 6maanden met onbeperkt support op afstand: Skype, GSM, email, messenger


- Nieuw! Te betalen met maandelijkse facturen zonder meerprijs

€495


Seniorenpakket          €280   

   Exclusief verplaatsing 

- 6lessen op eigen locatie

- Traject van 6maanden met onbeperkt support op afstand: Skype, 

GSM, email, messenger


Alle verplaatsingen worden gerekend aan een tarief van €0.45/gereden km. Kleine ondernemingen zijn onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belastingen. Btw niet toepasselijk

Algemene voorwaarden

 • Na elke sessie word een factuur opgemaakt, deze dient ofwel ter plaatste betaald te worden met Cash of Payconiq, of per overschrijving. Er wordt per mail een factuur gestuurd, en met overschrijving dient deze binnen de 10dagen betaald te worden. Bij niet tijdig betalen van de factuur zal een administratieve kost worden aangerekend van 5€.
 • Wanneer een afspraak niet kan plaatsvinden, dient de klant minimum 24uur op voorhand te verwittigen. Omdat wij op een kortere tijd geen nieuwe afspraak kunnen inplannen. Er kan een factuur worden opgemaakt voor 50% van de afgesproken sessie, exclusief verplaatsing. 
 • De klant verplicht zich ertoe om, alles wat men leert of verneemt via 2B1 voor zich te houden. Elke hond is anders, en heeft een andere aanpak nodig. Er bestaat geen universele gedragsbegeleiding. 2B1 is NIET verantwoordelijk voor incidenten die voortkomen door het aanraden van onze methodes aan derde.
 • 2B1 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gebeurlijke schadegevallen die direct, of indirect ontstaan als gevolg van het door ons verleende advies. Klant dient een familiale verzekering te hebben. De klant blijft ten allen tijde verantwoordelijk voor zijn eigen hond!
 • Eventuele zakelijke, of lichamelijke schade toegebracht aan 2B1, veroorzaakt door de klant of zijn/haar hond zal door de klant vergoed worden tegen taxatiewaarde.
 • 2B1 verplicht zich ertoe om alle bekomen informatie, via email, telefonisch of tijdens een gesprek vertrouwelijk te houden. Onze klantengegevens worden NIET meegedeeld aan derde.
 • Wij werken aan de band tussen mens en hond, dus enkel op een hondsvriendelijke manier. Bij gebruik van attributen op eigen houtje, zal 2B1 de samenwerking stopzetten!
 • 2B1 biedt geen resultaatsgarantie. Wel een middelengarantie. Dit wil zeggen dat wij U gaan coachen, en U de goede weg ophelpen. Wij gebruiken geen intimiderende of strafgerichte middelen, wij werken aan een positieve band tussen mens en hond.
 • Prikbanden, elektrische schokbanden en metalen slipkettingen zijn bij ons NIET toegelaten. Als de klant een commitment aangaat met ons zullen deze voorwerpen dus verdwijnen in de kast, of je kan ze bij ons inleveren inruil voor een eenmalige korting van 10€ op Uw volgende factuur.
 • De klant gaat akkoord dat er foto's en video's zullen gebruikt worden op de website of sociale media van zowel mens als hond. 
 • Betaalde packs, zoals een "puppy basic" of een "puppy premium" worden NIET terugbetaalt bij vroegtijdige stopzetting.