Contact

Contactformulier

Wij komen enkel aan huis! 

Adres
Kruiskensstraat 9, 

9420 Erpe

E-mailadres
info@twobecomeone.be

Telefoon
0477 04 34 40


Algemene voorwaarden

 • Betalingen: Na elke sessie wordt een factuur opgesteld, die ter plaatse contant of via Payconiq kan worden betaald, of per overschrijving. De factuur wordt per e-mail verzonden, en bij betaling via overschrijving dient deze binnen 10 dagen te worden voldaan. Bij niet-tijdige betaling van de factuur wordt een administratiekost van €5 in rekening gebracht.

 • Annuleringen: De klant dient minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte te worden gesteld indien een afspraak niet kan plaatsvinden. In geval van niet-naleving kan een factuur worden opgemaakt voor 50% van de afgesproken sessie, exclusief eventuele verplaatsingskosten.

 • Vertrouwelijkheid: De klant verbindt zich ertoe om alle informatie die hij/zij via 2B1 verkrijgt vertrouwelijk te houden. Elke hond vereist een unieke aanpak en de klant begrijpt dat er geen universele gedragsbenadering bestaat. 2B1 is niet aansprakelijk voor incidenten die voortvloeien uit het delen van onze methoden met derden.

 • Aansprakelijkheid: 2B1 kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade die direct of indirect voortvloeit uit het verstrekte advies. De klant dient te beschikken over een familiale verzekering en blijft te allen tijde verantwoordelijk voor zijn/haar eigen hond.

 • Schadevergoeding: Eventuele schade aan 2B1, zowel zakelijk als lichamelijk, veroorzaakt door de klant of zijn/haar hond, zal door de klant worden vergoed tegen de geldende taxatiewaarde.

 • Privacy: Alle verkregen klantgegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

 • Werkmethode: 2B1 werkt uitsluitend op een hondvriendelijke manier. Het gebruik van attributen zonder overleg kan leiden tot beëindiging van de samenwerking.

 • Garantie: 2B1 biedt geen resultaatgarantie, maar wel een middelengarantie. Dit betekent dat wij coachen en begeleiden naar de juiste weg, zonder gebruik te maken van intimidatie of straf. Prikbanden, elektrische schokbanden en metalen slipkettingen zijn niet toegestaan. Klanten die zich committeren aan onze methoden kunnen deze voorwerpen inruilen voor een eenmalige korting van €10 op hun volgende factuur.

 • Toestemming voor media: De klant stemt ermee in dat foto's en video's van zowel mens als hond kunnen worden gebruikt op de website of sociale media van 2B1.

 • Terugbetaling van betaalde packs: Betaalde packs worden niet terugbetaald bij vroegtijdige stopzetting.


  Door gebruik te maken van de diensten van 2B1 verklaart de klant akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

.