Onze Klanten


David was er tijdens de heel stresserende situatie van Jacky. Hij heeft hem met veel tact en liefde behandeld toen Jacky reeds 3 dagen bij mijn overleden vader opgesloten was. Daar zijn we nog altijd heel dankbaar voor. Nu staat hij ons ook bij om onzen Astor te begeleiden. We zijn al een heel eind op de goede weg dankzij hem !

B.Michiels

David staat altijd paraat wanneer je hem nodig hebt. Neemt al zijn tijd die je nodig hebt, voor u hond. Twijfel zeker niet om 2 become 1 te raadplegen, is zeker aan te raden!   

J.Schiettecatte


David heeft mij supergoed geholpen om mijn 2 honden (na een bijtincident) terug in evenwicht te brengen en mekaar terug te kunnen verdragen. Zonder zijn hulp was dit nooit gelukt! Ik ben blij dat zij in mijn leven zijn gekomen 

T. De Ridder

2 Superlieve mensen die weten waar ze mee bezig zijn.. Jullie doen jullie job super goed en met zeer veel liefde voor de hondjes. Ons al supergoed geholpen 👍😉

N. Muylaert


Super lieve mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Na de sessie mag je hen nog steeds bellen/mailen indien je nog een vraag hebt. Dankzij hen beleef ik nu een super vakantie met mijn hond.

H.Hilven


Op wedstrijd spontaan advies gekregen, David merkte dat er een 'probleem' was met de achterpoten / rug van Mauro. Toch maar laten checken en idd een blokkade en overbelasting! Therapie wordt binnenkort gestart en Mauro zal snel weer de oude zijn. Gezien we er snel bij zijn, zal hij er niets aan overhouden.
Geen gedragstherapie, maar wel spontaan, en goed opgemerkt met gepast advies!

Bedankt David en Sherilyn!

N. Bosseman

We adopteerde Balou uit het asiel, Na een tijdje begon hij toch last te krijgen van verlatingsangst. Daarnaast heeft Balou een dominant kantje. Waardoor wandelen niet altijd rustig, stressloos voor baasje en hond, verliep. 2B1 is een goed team! Ze fungeerde als tolk tussen ons en Balou. Zo leerden wij Balou beter begrijpen en gingen onze ogen open. We merkten al bij de eerste wandeling verbetering. Ook de sessie daarna, bleven we vordering zien!

H. De Winter


Bedankt om onze 3 rakkers te verzoenen met elkaar! Ze eten, slapen en wandelen samen. Af en toe nog eens een aanvaring maar dankzij jouw tips kunnen we heel snel de signalen opvangen en ingrijpen! Dank je wel voor je vakkundige kennis te delen!

M.A De Deyn

Zeer professionele service. Samen hond opgehaald in asiel, goede begeleiding gekregen, opvolging en handige tips. Zeker een aanrader, het is de moeite waard

C. Van Belle


Wij hadden verschillende therapeuten voor onze hond maar hun manier werkte niet, met termen als´party, enz... Tot dat we 2Become1 leerde kennen....David is iemand die luistert naar hond, en baasje zelf. Onze Qutatsuo had voedselagressie, en op de juiste manier hebben wij geleerd van David hoe we Qutatsuo haar agressie kunnen omzetten in iets positiefs.. Toen kwam er nog een pup bij, We hadden schrik hoe dat ging gaan, die 1ste kennismaking, maar gelukkig wist David van aanpakken, en zijn aanpak was de correcte en juiste manier

C.Himpe


We hebben een hele goede ervaring met de mensen van 2 Become 1. Ons hondje leerde heel snel. We hebben heel wat tips en tricks gekregen. Ze staan nu nog steeds paraat om verdere tips te geven aan ons als we wat moeilijkheden hebben. Superservice en supermensen!

E. Van Geit


In Januari hebben wij een puppy geadopteerd en zijn wij Billie in Duitsland (komende van Bulgarije) gaan ophalen. Snel hebben wij opgemerkt dat er toch enkele moeilijke momenten waren en Billie toch wat onaangename trekjes kon hebben. Na een zoektocht naar de juiste persoon kwamen wij terecht bij David. Wij zijn nu enkele maanden in training bij David en al heel wat beterschap en vooruitgang is zichtbaar. De zachte en geduldige aanpak vinden wij helemaal top en past dan ook perfect bij ons. Wij kunnen letterlijk 24/7 bij David terecht en hij helpt ons altijd heel graag verder (ook wanneer je half 'paniekerige' telefoontjes pleegt ) Ik kan iedereen met opstandige hondjes 2Become1 aanraden!! Merci David! Grtjs Flo 

F. De Smet


super veel hulp gehad van David. Zowel in het zoeken, als in het asiel zelf toen we hem meegevraagd hebben. een topservice van mensen met een gouden hart. bedankt voor alles.

J.Cordier


Handige tips, professioneel advies dat echt helpt! Een aanrader!!

S. Daeleman


Topservice! Heel erg content van!
 

A.Geldhof


Heel professioneel en persoonlijk, bij problemen altijd bereikbaar. We wilden een brave huishond en dankzij David hebben we deze ook gekregen!

V.Coppens


David is echt een top gast en weet van aanpakken, maar geeft ook super goede tips en tricks.

onze hond trok enorm bij het wandelen. daarom rade hij ons een andere lijn aan om te wandelen.

sindsdien kan zelf onze kleine meid van 3 jaar met de hond wandelen

Merci voor de fantastische hulp

S.Rogierst


Beste hondentrainer voor ons Lila. Ons Lila leerde heel veel bij en wij ook. David heeft veel geduld en is heel creatief in het verzinnen van oplossingen en tips die wij nodig hadden. Een groot hart voor dieren dat heeft hij zeker! Dankjewel!

J.Vandensteene

Manager

Heel professionele begeleiding gekregen gedurende 3 maanden van zeer vriendelijke coach David.

Zijn super tevreden hoe onze Milo zo geëvolueerd is van stresserende puppy in het begin naar een meegaande, goedluisterende, meer zelfzekere puppy. En dit dankzij de goede raad van David.

2become1 is zeker aan te bevelen.

Bedankt David voor alles

Frank & Chantal & Milo

C. Van Wassenhove


We zijn met David in contact gekomen, wegens enkele problemen die onze toenmalige border collie Koda had tijdens het wandelen en in de thuissituatie. Oorspronkelijk dachten wij dat het ging om gedragsproblemen, maar al snel werd duidelijk dat er meer aan de hand was. We hebben samen met David 8 maanden intensief getraind, fysiek letsel uitgesloten en elke mogelijke manier geprobeerd om de problemen opgelost te krijgen. Helaas had Koda neurologische problemen en hebben we hem moeten laten gaan. Tijdens dit proces werden we bijgestaan en ondersteund door David. Bij het op zoek gaan naar een ras dat bij ons gezin zou passen, hebben we David zijn hulp gevraagd. Hij bekeek de specifieke wensen van elk gezinslid om zo tot een selectie van hondenrassen te komen die een goede match zouden zijn. Eenmaal gekozen, hielp hij met het zoeken naar een goede fokker en ook tijdens het kiezen van een puppy stond David steeds paraat om zijn kennis met ons te delen. We besloten om bij het ophalen van onze kleine spruit Nova, een trainingspakket van 6 maand te nemen. Hierbij werd er eerst en vooral gewerkt aan de band tussen puppy en baasjes om daarna stilaan te werken aan de basiscommando's. Toen we besloten om te starten met hondenschool merkten we dat we een voorsprong hadden en dit te danken aan de sessies thuis. Ook nu Nova in de volgende groepen van de hondenschool zit, zijn we enorm blij geïnvesteerd te hebben in een goede basis. Wij kunnen niets anders dan lof spreken over David en Sherilyn. Ze hebben een hart voor dieren, en weten duidelijk waar ze mee bezig zijn! Indien wij ooit een nieuwe puppy in huis halen, weten we zeker wie te contacteren!

V. Dockx


Wat super is bij David, is dat je altijd terecht kan bij hem☺️.

Probleem klein of groot, maakt niet uit. hij helpt je steeds met veel professionaliteit.

Al heel veel hulp gekregen van David om onze roedel terug in orde te krijgen.

Hij geeft ons steeds correct advies:

Opvoedingsadvies, keuze van eten, zindelijkheid,....

Ook nu onze roedel terug in orde is, vraagt hij regelmatig hoe het met onze honden gaat❤️

Als we ooit nog een pup nemen, vragen we zeker zijn raad voor welk ras het best bij ons gezin zou passen🐾🐾

David is iemand met het hart op de juiste plaats zowel voor mens en dier☺️

T.Verhoeven